PREDUZEĆE KOJE JE VODEĆI SISTEM INTEGRATOR U SRBIJI

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad kontrolnih sistema i održavanje istih sistema u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka.

Preduzeće Tesla sistemi se sastoji od više sektora među kojima je i sektor koji se bavi uvozom i prodajom opreme mnogobrojnih svetskih proizvođača.

Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad sa posedovanjem kompletne infrastrukture da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za njegov uložen novac.
 

Kontrola pristupa

Kontrola pristupa je svakodnevna pojava. Elektronski sistemi kontrole prolaska i pristupa se mogu koristiti u privatnim kućama, vikendicama, stanovima, poslovnim zgradama, hotelima, zdravstvenim ustanovama, vojnim objektima, aerodromima, policijskim zgradama, univerzitetskim domovima, školskim objektima, fakultetima...
 

Brojanje posetilaca

Ugradnjom ovog inteligentnog sistema, dobija se statistika odlaska i dolaska posetilaca u realnom vremenu, koja je bitna za određivanje uspešnosti nekog objekta ili određene marketinške akcije. 

 

Evidencija radnog vremena


Evidencija i kontrola radnog vremena zaposlenih omogućava na jednostavan način praćenje i analizu radnog vremena, bez obzira da li je reč o samo nekoliko zaposlenih ili o više od hiljadu....

 

Hotelske brave

Uloga ovakvih brava je da se spreče krađe u hotelskim sobama. Ovaj sistem ima mogućnosti otvaranja vrata putem otiska prsta, karticom, šifrom ili mehanički.

Kontrola stražarske službe

Uređaji za kontrolu stražarske službe imaju svrhu za prikupljanje podataka o stražarskim obilascima, zasnovan na RDIF tehnologiji. Pomaže vam da nadgledate zaposlene čije radne dužnosti zahtevaju kretanje sa mesta na mesto, kao što je patroliranje stražara, policajaca, daljinski pregled opreme/održavanje ....itd.


NAŠI PARTNERI


JAVITE NAM SE

Mala firma?! Velika firma?! Projektantska kuća?! Instalaterska kuća?! Nije važno. Javite nam se. Zatražite rešenje Vašeg problema. Mi smo tu da Vam ponudimo rešenje. Bilo gde da se nalazite u Srbiji, rado ćemo Vas posetiti i u saradnji sa svojim partnerima rešiti Vaše zahteve.
Kontakt>

NAŠA PREPORUKA


 

www.tesla-sistemi.co.rs

www.solarni-sistemi.co.rs
www.gromobrani.co.rs
www.audio.co.rs
www.interfoni.rs
www.alarmi.rs
www.energija.co.rs
www.control.co.rs
www.automatizacija.co.rs
www.inzenjer.rs
www.tehnicka-zastita.rs
www.komunikacije.rs

www.tesla.rs

www.displeji.co.rs
www.video-nadzor.rs
www.industrija.co.rs
www.energetika.co.rs
www.vojska.co.rs
www.merenja.co.rs
www.svetlost.co.rs
www.pozar.co.rs
www.vozila.co.rs
www.energetske-instalacije.rs
www.specijalne-instalacije.rsLOGIN
you are not logged in
e-mail address:
password:

Forgot your password?   

SEARCH
Enter a word or phrase:

NEWSLETTER
Enter your e-mail address:

TESLA SISTEMI
The team on the field

 


 

 


CATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

 

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 27001

 

 

Control Certificate

 

 


 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »