TESLA SISTEMI - VODEĆI SISTEM INTEGRATOR U SRBIJI

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad kontrolnih sistema i održavanje istih sistema u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka.

Preduzeće Tesla sistemi se sastoji od više sektora među kojima je i sektor koji se bavi uvozom i prodajom opreme mnogobrojnih svetskih proizvođača.

Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad sa posedovanjem kompletne infrastrukture da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za njegov uložen novac.
 

Kontrola pristupa

Kontrola pristupa je svakodnevna pojava. Elektronski sistemi kontrole prolaska i pristupa se mogu koristiti u privatnim kućama, vikendicama, stanovima, poslovnim zgradama, hotelima, vojnim objektima, aerodromima, policijskim zgradama, zdravstvenim ustanovama, univerzitetskim domovima, školskim objektima, fakultetima,...

Detektori metala

Metal detektori su uređaji koji koriste elektromagnetnu indikciju za otkrivanje metalnih predmeta. Glavna primena ovakvog uređaja je pri detekciji nagaznih mina, za pronalaženje oružja kao što su noževi i pištolji, zatim u vazduhoplovstvu, geofizici, arheologiji. Metal detektori se isto tako koristi za otkrivanje stranih tela u hrani, kao i u građevinarstvu i pronalaženju žica unutar zidova.

Evidencija radnog vremena

Evidencija i kontrola radnog vremena zaposlenih omogućava praćenje i analizu radnog vremena na jednostavan način, bez obzira da li je reč o samo nekoliko zaposlenih ili o više od hiljadu...

 
 


 
Uloga ovakvih brava je da se spreče krađe u hotelskim sobama. Ovaj sistem ima mogućnosti otvaranja vrata putem otiska prsta, karticom, šifrom ili mehanički.

 


 

Kontrola stražarske službe

Uređaji za kontrolu stražarske službe imaju svrhu za prikupljanje podataka o stražarskim obilascima, zasnovan na RDIF tehnologiji. Pomaže vam da nadgledate zaposlene čije radne dužnosti zahtevaju kretanje sa mesta na mesto, kao što je patroliranje stražara, policajaca, daljinski pregled opreme, održavanje...itd.

 


NAŠI PARTNERI


JAVITE NAM SE

Ikica
Mala firma?! Velika firma?! Projektantska kuća?! Instalaterska kuća?! Nije važno. Javite nam se. Zatražite rešenje Vašeg problema. Mi smo tu da Vam ponudimo rešenje. Bilo gde da se nalazite u Srbiji, rado ćemo Vas posetiti i u saradnji sa svojim partnerima rešiti Vaše zahteve.
Kontakt>

ISTORIJA TESLA SISTEMA

Tesla sistemi su osnovani 2006. godine. Od osnivanja do danas, imamo prosečni godišnji rast prometa od 20 - 30%. To je postalo pravilo poslovanja u prethodnih 12 godina.

 

 

Ono što nam je bitnije od svih ovih podataka, koji već pripadaju prošlom vremenu, jeste da smo kompanija sa velikim potencijalom i da možemo u budućnosti da ostvarimo još bolje rezultate. Ovo je činjenica koju stalno ističu naši korisnici, saradnici i konkurencija.

 

Nama je najvažnije da smo danas veći nego što smo bili juče i da imamo ogromnu količinu pozitivne energije koju ćemo upotrebiti da sutrašnji dan učinimo boljim od današnjeg.

 


NAŠA PREPORUKA


 

Tesla sistemi
Interfoni
Audio sistemi
Alarmni sistemi
Kontrola pristupa
Video nadzor
Gromobranski sistemi
Termovizija
Sirene
Automatizacija
Inženjer
Pelco
Energija
Tehnička-zaštita
Telekomunikacije

Tesla.rs
Led displeji
Solarni sistemi
Industrija
Energetika
Sistemi za vojsku
Merenja
Svetlost i rasveta
Protiv požarni sistemi
Vozila
Perimetar
Preventiva
Energetske-instalacije
Specijalne-instalacijeLOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »